Contact:

Telefoon

U kunt telefonisch contact opnemen voor al uw vragen over de werking van de diverse items, maar ook over een lopende reservering. U kunt ons van maandag t/m donderdag vanaf 18:30 uur bereiken via 06-82772265 en vrijdag en zaterdag in principe de gehele dag.

  

Per e-mail

Voor al uw vragen kunt u ons bereiken door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bezoek De Slener Spelen e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bezoek De Slener SpelenBezoek De Slener Spelen

Een bezoek aan De Slener Spelen is alleen mogelijk nadat daarover een afspraak is gemaakt. Het adres is Zonnedauw 20 in Sleen.

 

Routebeschrijving

Vanaf de A37: Neem bij het knooppunt "Holsloot" de afslag richting Emmen. Vervolgens neemt u de afslag richting Erm, daarna volgt u de borden met Sleen. Neem vervolgens (op de N376) de afslag Sleen - Broekveld. Neem de tweede afslag links (bij informatiebord). Kies voor de derde afslag links (u verlaat de asfalt-weg), u rijdt langs een speeltuin, houdt rechts aan en neemt dan de tweede weg rechts, u ziet vanzelf aan de linkerkant een uithangbord aan het huis waarop "De Slener Spelen" staat.

Vanaf de Frieslandroute (N381): Neem de afslag richting Sleen. Wanneer u het dorp Noord-Sleen gepasseerd bent gaat u bij de volgende rotonde rechtdoor. Neem vervolgens (op de N376) de afslag Sleen-Broekveld. Neem de tweede afslag links (bij informatiebord). Kies voor de derde afslag links ( u verlaat de asfalt-weg), u rijdt langs een speeltuin, houdt rechts aan en neemt dan de tweede weg rechts, u ziet vanzelf aan de linkerkant een uithangbord aan het huis waarop "de Slener Spelen"staat.

Google maps 

 

 

 

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2012 Contact.
Joomla Templates by Wordpress themes free